duminică, 17 mai 2009

Stelutzele mele

In noaptea asta cerul e plin de stele. 

Le simt asa aproape, ne-am imprietenit. Imi place ca mereu ma asculta. Nu se grabesc nicaieri. Stau si ma asculta...

Azi le-am vorbit despre mine, despre ceea ce imi doresc. Si nu doar atat. 

Le-am facut cu mana si-am zambit. Ce bine ca sunteti!


2 comentarii:

Simona spunea...

Imi place "old saying-ul" :)! Eu nu concep viata fara prieteni, fara cunoscuti, rude, familie, amici, colegi, oameni, lume, toti au rolul lor in viata noastra, si din punctul meu de vedere cu cat mai multi cu atat mai bine, niciodata nu sunt prea multi :).

Vreau sa cred ca eu am trecut din registrul "colegi" in registrul "prieteni", macar "amici" pentru inceput :), cel putin asta imi doresc :). Asa ca daca simti vreodata nevoia sa suni pe cineva, sau sa vorbesti cu cineva, chiar te rog sa ma suni, si nu te gandi ca poate eu n-as intelege framantarile tale, sau m-ar depasi/oripila, sau as judeca ceea ce spui.. s-ar putea sa fii surprinsa.

Te pup!

Simo

Simona spunea...

Ma uitam acum la profilul tau de aici si am vazut ca esti zodia capricorn :), pari insa mult mai energica decat media capricornilor :), am intalnit multi capricorni, si in dragoste se pare ca ma atrage zodia asta, pana si primul meu prieten a fost in capricorn :), pacat ca l-am intalnit la 16-17 ani ca altfel am fi fost si-acum impreuna :).

Eu ma inteleg foarte bine cu persoanele din zodia asta, din cate am cunoscut eu pana acum sunt persoane linistite, calme, statornice, uneori sunt tristi, singuratici dar foarte sinceri si cu suflet bun.

Te pup!

Simo